Colegiul de Studii Integrate – deschis oficial la Drochia. Află care e scopul instituției!

Colegiul de Studii Integrate – deschis oficial la Drochia. Află care e scopul instituției!

Colegiul de Studii Integrate al Universității de Studii Politice și Economice ”Constantin Stere” a fost deschis oficial la 1 septembrie curent. Acesta este amplasat în clădirea fostului Gimnaziu-internat de tip sanatorial din or. Drochia.

Potrivit unui comunicat al Consiliului raional Drochia, „rolul Colegiului de Studii Integrate este de a asigura tinerilor cu abilități speciale o pregătire deosebită în diferite domenii”.

Directoarea Colegiului, Angela Croitor, a adresat felicitări şi urări de succes tuturor elevilor, iar cadrelor didactice – elan şi persuasiune întru motivarea valorică a activităţii prestatoare de servicii inestimabile: edificarea intelectuală și spirituală a societăţii.

La eveniment au mai participat: Corneliu Padnevici, Deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Vasile Grădinaru și Vitalie Josanu, președintele și, respectiv, vicepreședintele raionului Drochia, Gheorghe Avornic, președintele senatului în cadrul Universității de Studii Politice și Economice ”Constantin Stere” din mun. Chișinău, Igor Evtodiev, reprezentantul Î.M. DIDACT VEGA S.R.L..

Dina Roșca

Share