2015 – anul în care la conducerea Executivului s-au aflat cinci prim-miniştri

2015 – anul în care la conducerea Executivului s-au aflat cinci prim-miniştri

Prim-ministrul interimar al Republicii Moldova, Gheorghe Brega, a transmis un mesaj în ajun de Anul Nou cetățenilor Republicii Moldova. În mesajul său, Gheorghe Brega, a ţinut să menţioneze cît de dificil a fost anul 2015 pentru Republica Moldova, notând că anul 2015 a fost anul în care la conducerea Executivului s-au aflat cinci prim-miniştri.

Vedeți mai jos mesajul integral:

„Anul 2015 a fost unul dificil pentru Republica Moldova, inclusiv pentru Guvernul acestei ţări. A fost anul în care la conducerea Executivului s-au aflat cinci prim-miniştri. În ciuda dificultăţilor şi provocărilor, am făcut tot posibilul ca grija faţă de oameni şi necesităţile lor să fie preocuparea noastră de bază şi să se regăsească în activităţile Guvernului. Am continuat să reparăm grădiniţe şi să construim drumuri, am asigurat oamenii cu salarii, pensii şi indemnizaţii la timp, am majorat compensaţiile pentru sezonul rece, în măsura posibilităţilor de care dispunem.

Dragi concetăţeni!

În anul 2016 vă doresc să aveţi parte de sănătate, împlinire, noroc şi putere. Fie ca anul ce vine să ne aducă noi speranţe, să fim gata de noi acţiuni şi dornici de a cuceri tot mai multe culmi pentru că Republica Moldova are nevoie de oameni cu iniţiativă pentru a prospera şi pentru a se dezvolta.

În calitate de Prim-ministru interimar, dar şi de cetăţean al acestei ţări, îmi doresc ca în anul 2016 nivelul corupţiei să scadă semnificativ, reformele demarate în mai multe domenii, în special cel al justiţiei, să se implementeze cu succes, iar instituţiile statului să activeze doar în beneficiul oamenilor.

La mulţi ani tuturor şi sărbători luminoase!”

 

Mihaela Rotari

 

Share