Vlad Plahotniuc – mîndru de partidul său:” Astăzi suntem mai uniţi şi mai puternici”

Vlad Plahotniuc – mîndru de partidul său:” Astăzi suntem mai uniţi şi mai puternici”

Prim-vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc  a postat pe contul său de facebook o scrisoare venită de peste ocean

“Am primit şi primim sute de dovezi de apreciere pentru consecvenţa noastră, din partea oamenilor din toată ţara şi de peste hotarele ei.
Iar ca dovadă că faptele bune au ecou până departe şi stârnesc reacţii pozitive faţă de ţara noastră, vă împărtăşesc o scrisoare care m-a bucurat. Este din partea lui Connie Mack IV, un reprezentant al Congresului SUA, care a felicitat Moldova pentru primele ‘primaries’ (engl – alegerea deschisă a candidaţilor) organizate la noi”, a scris Plahotniuc.

Politicianul a de dedicate acest succes tuturor celor  care au venit la sediile partidului, pentru a-şi spune cuvîntul în formarea listei PDM pentru Parlament.

“Iar până se finalizează numărarea voturilor, constat cu încredere: astăzi suntem mai uniţi şi mai puternici. Suntem gata să surprindem în continuare, să demonstrăm deschidere şi calitate, să convingem, să învingem şi să guvernăm”, mai spus acesta.

Maria Roșca

Share