Viorica Cărare pe urmele lui Andrian Candu

Viorica Cărare pe urmele lui Andrian Candu

Delegația Consiliului Concurenței, condusă de preşedintele instituţiei, Viorica Cărare, va efectua, în perioada 10- 13 octombrie 2014, o vizită oficială la Washington D.C., Statele Unite ale Americii. Reamintim că, în această săptămînă și vicepremierul Andrian Candu, ministru al Economiei, se află la Washington.

În cadrul vizitei, membrii delegației Consiliului vor participa la ceremonia oficială de decernare a premiilor Concursului Grupului Băncii Mondiale „Acţiuni în domeniul promovării concurenţei” pentru anul 2013, în cadrul căruia Consiliul Concurenţei al Republicii Moldova a fost selectat pentru Menţiunea Onorabilă, la categoria „Creşterea gradului de conştientizare a părţilor implicate din sectorul privat şi capacitatea consumatorilor de a descuraja practicile anticoncurenţiale”.

De asemenea, delegația Consiliului Concurenței se va întâlni cu reprezentanții Grupului Băncii Mondiale în cadrul căreia vor fi evaluate progresele obținute și vor fi discutate perspectivele și proiectele comune ale viitoarei colaborări.

Doina Secrieru

Share