Un om de afaceri candidează la funcția de președinte al Federației de Tenis: „Sper că împreuna vom putea rezolva probleme care…”

Un om de afaceri candidează la funcția de președinte al Federației de Tenis: „Sper că împreuna vom putea rezolva probleme care…”

Omul de afaceri Ceslav Ciuhrii, susținător al tenisului moldovenesc, a decis să candideze la funcția de președinte al Federației de Tenis, informează Oficial.

Ciuhrii a anunțat despre decizia sa într-o postare pe Facebook.

„Vreau sa-i multumesc lui Radu Albot și persoanelor care mi-au sugerat sa ma implic in administrarea FTM.
Ii anunț pe aceasta cale, pe toți cei care de-a lungul timpului mi-au cerut sa ma implic mai mult in rezolvarea problemelor tenisului din RM, nu numai de pe poziția de sponsor si jucător amator,
ca voi candida la Presedentia Federatiei de Tenis.
Sper ca împreuna vom putea rezolva probleme care blochează in prezent funcționarea normala a acestui sport
si toți cei care iubim tenisul  ne vom recăpăta încrederea ca cei care sunt in fruntea Federatiei sunt oameni responsabili,profesioniști si mai ales si înainte de toate, de buna credință. Oameni care se implica din pasiune si nu din interes, oameni care au venit sa dea si sa ia doar, eventual, mulțumiri.
Sper ca împreuna vom obține rezultatele pe care le merită sportivii nostrii, talentul si munca lor”, a scris omul de afaceri.

Precizăm că, solicitările de a candida pentru funcţia de Preşedinte al AO „Federaţia de Tenis din Republica Moldova”, membru al Biroului Federal şi membru al Comisiei de cenzori, urmau să fie prezentate la sediul FTRM, până pe data de 25.05.18.

Doina Secrieru

Share