Un bărbat a vrut să se sinucidă şi s-a aruncat în cuşca leilor. Ce a urmat e INCREDIBIL

Un bărbat a vrut să se sinucidă şi s-a aruncat în cuşca leilor. Ce a urmat e INCREDIBIL

Un bărbat de 20 de ani din Chile a vrut să se sinucidă şi a ales o metodă inedită şi crudă: s-a aruncat dezbrăcat în cuşca leilor de la Zoo.

Un bărbat de 20 de ani din Chile a vrut să se sinucidă şi a ales o metodă inedită şi crudă: s-a aruncat dezbrăcat în cuşca leilor de la Grădina Zoologică, după ce a plătit biletul de intrare.

Potrivit directoarei de la Zoo, Alejandra Montalva, în momentul în care a avut loc acest incident erau foarte mulţi vizitatori, care au asistat la scenele şocante.

Pentru a încerca să-l scape pe nesăbuitul sinucigaş, îngrijitorii au împuşcat doi lei care îl sfârtecau pentru că nu există un trachilizant cu acţiune aşa de rapidă, a mai arătat Montalva. La început leii s-au jucat cu vizitatorul inedit, iar apoi au încept să-l muşte.

Martorii au spus că bărbatul a făcut şi declaraţii religioase cât timp se afla în cuşca fiarelor, iar autorităţile au găsit în hainele sale un bilet în care îşi anunţa intenţia de a-şi pune capăt zilelor întrucât credea că se apropie sfârşitul lumii.

În mod surprinzător, bărbatul a supravieţuit încercării de a se sinucide, deşi este în stare gravă, potrivit realitatea.net.

2lion_32111400_11740600 3lion_49080700_81789600

Share