Top 5 zodii care au noroc la bani! Iată care sunt cele mai norocoase semne

Top 5 zodii care au noroc la bani! Iată care sunt cele mai norocoase semne

In timp ce unii nativi se lupta sa supravietuiasca pana la urmatorul salariu, alte zodii s-au nascut parca din belsug. 

Taur. Chiar daca nu este cunoscut pentru norocul chior atunci cand vine vorba de bani, Taurul nu prea are motive sa se planga din cauza finantelor. Pentru ca iubeste confortul, acest nativ va munci din greu la inceputul vietii, pentru ca mai apoi sa stea linistit si sa culeaga roadele muncii sale.

Gemeni. Ambitiosi de fel, acesti nativi nu se bucura si de o personalitate care sa-i faca chibzuiti atunci cand vine vorba de bani. Norocul lor este ca vor castiga mult in viata, inclusiv bani, astfel ca vor avea suficiente resurse pentru a trai asa cum vor.

Scorpion. Acest nativ are un noroc la bani „fortat”. Spunem asta pentru ca Scorpionul ar fi cel mai ghinionist daca nu ar tine cont de o serie de elemente ajutatoare. Poarta mereu la el o iconita cu chipul sfantului al carui nume il poarta, incheie afaceri doar in zilele lui norocoase si poarta la el pietrele zodiei.

Leu. Frumos si mandru, Leul va iubi intotdeauna luxul si vor face din asta o pasiunea, care se poate transforma ulterior in afacere. Tocmai din acest motiv, nativul zodiei Leu se poate imbogati peste noapte, fiind unul dintre norocosii zodiacului.

Fecioara. Norocosii zodiacului sunt cu siguranta nativii nascuti sub acest semn. Fecioarele sunt inzestrate cu acele calitati de milionar, printre care tenacitate, perseverenta si dorinta de a obtine rezultate excelente.

Sursa: RevistaTeo

Share