Sheriff și-a aflat posibilii adversari din Play-Off-ul Ligii Campionilor și al Ligii Europei

Sheriff și-a aflat posibilii adversari din Play-Off-ul Ligii Campionilor și al Ligii Europei

În urma tragerii la sorți desfășutată astăzi la Nyon, campioana Moldovei Sheriff Tiraspol și-a aflat posibilii adversari din play-off-ul Ligii Campionilor și al Ligii Europei, sezonul 2021-2022.

În cazul în care va trece de FK Crvena Zvezda (Serbia) în turul trei preliminar UCL, campioana Moldovei va juca împotriva câștigătoarei meciului GNK Dinamo (Croația) – Legia Warszawa (Polonia) în faza din play-off al Ligii Campionilor.

Dubla cu FK Crvena Zvezda (Serbia) este programată pe 3 august în deplasare la Belgrad, ora 21:30 și 10 august, la Tiraspol. În cazul unui eșec, galben-negrii își vor continua parcursul european în Liga Europei contra echipei care va pierde în duelul CFR 1907 Cluj (România) – BSC Young Boys (Elveția).

În primele două runde ale Ligii Campionilor din acest sezon, Sheriff a trecut de Teuta (Albania) cu scorul general de 5-0 și de Alashkert (Armenia), scor general 4-1 și s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, asigurându-și totodată cel puțin participarea în grupele Conference League.

Share