Selecționerul Moldovei de fotbal: Potrivit ultimei informații de la UEFA este posibil să jucăm 3 meciuri oficiale în septembrie

Selecționerul Moldovei de fotbal: Potrivit ultimei informații de la UEFA este posibil să jucăm 3 meciuri oficiale în septembrie

„Potrivit ultimei informații de la UEFA este posibil să jucăm 3 meciuri oficiale în septembrie. Pentru noi asta înseamnă că vom juca meciul de acasă cu Kosovo în altă țară, din cauza problemelor diplomatice dintre țările noastre. După aceasta avem meciuri în Slovenia și Grecia”, a anunțat selecționerul Naționalei Moldovei de fotbal, Engin Firat.

„Trei meciuri în deplasare timp de 7-8 zile! Este un program infernal”, a mai spus Firat.

Totodată, selecționerul a spus: „Noi am început cantonamentul Echipei Naționale și cred că este un moment pozitiv pentru toți oamenii și ne oferă speranță că vom trece aceste timpuri foarte repede. Suntem fericiți că Guvernul ne-a permis să începem antrenamentele Echipei Naționale în grupuri mici și sperăm că în viitor, după ce vor vedea că totul este aici sub control, și cluburile din Divizia Națională vor putea începe antrenamentele. Toți cei care se află aici, la baza din Vadul lui Vodă, au fost testați la coronavirus și toate rezultatele au fost negative”.

Engin Firat, în cadrul unui interviu pentru Federația Moldovenească de Fotbal a mai declarat: „Avem 3 terenuri de fotbal la Vadul lui Vodă și ne antrenăm de două ori pe zi. Pe aceste trei terenuri se antrenează 16 jucători, ceea ce înseamnă că avem spațiu suficient pentru jucători și nu vor fi probleme cu respectarea distanței sociale. Sunt câțiva jucători la Tiraspol, care nu au putut veni din cauza carantinei impuse”, a conchis selecționerul.

Mihaela Rotari

Share