Selecționerii naționalelor de juniori U17-U19 au prezentat rapoartele de activitate

Selecționerii naționalelor de juniori U17-U19 au prezentat rapoartele de activitate

La Casa Fotbalului din capitală a avut ședința Comitetului de Antrenori al FMF. În cadrul întrunirii, selecționerii echipelor naționale de juniori U17, U18 și U19 au prezentat raportele de activitate ale jocurilor disputate recent.

În cadrul ședinței s-au discutat subiecte legate de activitatea selecționerilor și a loturilor naționale ale Republicii Moldova. Astfel, s-au prezentat rapoartele antrenorilor principali ai acestor loturi (Vitalie Mardari pentru U17, Alexandru Guzun pentru U18, și Serghei Cebotari pentru U19), în care s-a discutat starea actuală a echipelor.

Totodată, s-au analizat jocurile recente și s-au stabilit strategiile pentru acțiunile și turneele de calificare pentru naționalele U17 și U19 ce vor avea loc în lunile următoare.

În cadrul întrunirii s-au prezentat date statistice actualizate ale fotbalului moldovenesc pentru perioada 1992-2024 și s-au discutat listele de conferire a titlurilor și categoriilor sportive, care au fost votate în unanimitate și vor fi înaintate spre aprobare Comitetului Executiv​.

La ședință au participat Ion Caras, președintele Comitetului, Anatolie Teslev, Marian Ciobanu, Dănuț- Stelian Oprea, Alexandru Mațiura, membri, Alexandru Golban, secretarul Comitetului și Dragoș Hîncu, vicepreședinte FMF.

Share