Șeful de la Vamă l-a decorat pe Ambasadorul Italiei. Vezi pentru ce!

Șeful de la Vamă l-a decorat pe Ambasadorul Italiei. Vezi pentru ce!

Directorul General al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Italiene în Republica Moldova,  E.S. Enrico Nunziata, aflat la final de mandat, potrivit unui comunicat de presă.

În cadrul discuțiilor, Șeful Vămii le-a mulțumit reprezentanților Ambasadei Italiei pentru contribuția adusă în promovarea cooperării bilaterale instituite, precum și la dezvoltarea dialogului cu reprezentanții mediului de afaceri italian. ”Agenda de reforme a Serviciului Vamal include mai multe măsuri de facilitare a comerțului internațional, efectele cărora sunt deja resimțite de către investitori.”, a menționat Vitalie Vrabie.

În replică, Ambasadorul Italiei a declat că, în opinia sa, Serviciul Vamal a înregistrat în ultimul an cele mai vizibile progrese, motiv pentru care l-a felicitat pe Directorul General al Vămii pentru implementarea inițiativelor anunțate. Excelența Sa și-a exprimat convingerea că succesul reformelor Serviciului Vamal îl va determina pe succesorul său să continue susținerea demersurilor instituției, astfel încât să fie asigurat un parteneriat durabil și reciproc avantajos.

În semn de recunoștință pentru sprijinul acordat, Vitalie Vrabie l-a decorat pe  E.S. Enrico Nunziata cu ”Medalia pentru cooperare”, o distincție a Serviciului Vamal conferită pentru aportul considerabil în consolidarea relațiilor de colaborare.

dsc_6352 dsc_6378

Doina Secrieru

Share