Salata care te ajută să slăbești repede și sănătos: 4 kilograme în trei zile

Salata care te ajută să slăbești repede și sănătos: 4 kilograme în trei zile

Daca nu aveti de a face cu o cauza genetica, a slabi este usor daca urmati un stil de viata sanatos. O alimentatie echilibrata si un stil de viata care sa includa si miscare va poate scapa in mod sanatos de kilogramele in plus care va dau serioase batai de cap, mai ales in sezonul cald, cand orice femeie isi doreste sa arate bine in hainele lejere. 

Salata este una dintre cele mai sanatoase optiuni in ceea ce priveste dieta alimentara. Urmatoarea salata este, cu siguranta, una sanatoasa si foarte gustoasa. Consumand-o timp de doar 4 zile, veti da jos pana la 3 kilograme, scrie BZI.ro.

Asadar, aveti nevoie de var­za cruda, telina cruda si morcov crud in cantitati egale. Se amesteca legume­le, taiate foarte marunt sau date pe ra­za­toarea fina, cu suc de lamaie si putin ulei de masline. Adaugati apoi si ca­teva masline, 1-2 linguri de porumb fiert, patrunjel sau marar tocate fin.

La micul dejun consumati o felie de paine prajita si un ou sau o banana si un pahar de suc de grapefruit. La pranz, o farfurie de salata (300 g). Ca gustare puteti consuma un mar, iar la cina, farfurie de salata (300 g).

Timp de 3 saptamani, consumati înainte de me­sele principale cate 100-150 g de salata. Pu­teti manca orice, fara probleme, insa reduceti portiile si evitati alimentele nesanatoase. Veti slabi, in cele trei saptamani, pana la la 5 kilograme. De asemenea, este foarte important sa va hidratati suficient.

 

Share