Reținut pentru că sustrăgea motorină dintr-un depou

Reținut pentru că sustrăgea motorină dintr-un depou

Polițiștii de frontieră au reținut un tânăr care, prin înțelegere prealabilă cu mecanicii de locomotive, sustrăgea motorină din unul din depourile orașului Basarabeasca. Activitatea ilegală a acestuia a fost întreruptă la sfârșitul săptămânii trecute, urmare a valorificării informațiilor acumulate de către ofițerii de investigație, informează Oficial.md.

Echipa comună formată din inspectorii Sectorului Poliției de Frontieră Basarabeasca și ofițerii echipelor mobile din Departamentul Poliției de Frontieră a întreprins mai multe măsuri speciale în zona de responsabilitate a Sectorului Basarabeasca. Astfel, în jurul orei 00:30, în apropiere de punctul de trecere Basarabeasca, a fost oprit în trafic un microbuz Ford Tranzit, la volanul căruia se afla persoana bănuită de sustragerea combustibilului.

În rezultatul verificării mijlocului de transport au fost depistate un vas din masă plastică, cu volumul de aproximativ 1000 litri, și două butelii a câte 20 litri fiecare, care erau pline cu motorină. Bărbatul în vârstă de 26 de ani, locuitor al orașului Basarabeasca, în momentul stopării nu a putut prezenta careva acte veridice de proveniență a combustibilului. Microbuzul a fost escortat la sediul Sectorului Basarabeasca și indisponibilizat până la stabilirea tuturor circumstanțelor pe cazul dat.

moto

 

 

 

 

 

 

 

 

Doina Secrieru

Share