Reginele horoscopului! 3 zodii de femei după care mor bărbații

Reginele horoscopului! 3 zodii de femei după care mor bărbații

Faptul ca barbatii au o slabiciune pentru femeile frumoase nu este o noutate. Ceea ce toate ar trebui sa stim este ca femeia trebuie sa mai aiba si alte calitati pe langa cele fizice, pentru a cuceri iremediabil inima barbatilor.

Astrele cu harazit cu astfel de haruri speciale indeosebi femeile nascute in urmatoarele 3 zodii:

Scorpion

Femeia Scorpion e atragatoare, magnetica, provocatoare. Dar calitatile ei nu se termina aici. Este acea femeie puternica de care orice barbat are nevoie alaturi, oricat de putin ar recunoaste-o. Are energie cat pentru sapte femei la un loc, ii place sa joace dur, ceea ce ii incita pe barbatii care o cunosc.

Rac

Este afectuoasa si mereu gata de sacrificii. Are o frumusete calda, trasaturi blande si emana bunatate. Barbatii pur si simplu nu ii pot rezista. Vor sa o ocroteasca, dar si sa fie rasfatati de ea. Are o mare capacitate de a oferi iubire si asta o transforma intr-o partenera exceptionala.

Gemeni

Femeia Gemeni are o fire duala, care incita de la prima intalnire. E inteligenta si versatila, are simtul umorului si o atitudinea pozitiva asupra vietii, dar poate fi si foarte sarcastica. Interesant este sa descoperi la ea ca iti poate citi gandurile cu acuratete, scrie ele.ro.

Share