Real Madrid transferă din Rusia: 35 de milioane de euro plus un jucător la schimb

Real Madrid transferă din Rusia: 35 de milioane de euro plus un jucător la schimb

Clarin, poate cel mai important cotidian din Argentina, susține că Leandro Paredes, mijlocașul în vârstă de 24 de ani de la Zenit Sankt Petersburg a intrat în atenția lui Real Madrid, club care ar oferi suma de 35 de milioane de euro plus pe Mateo Kovacic.

Real Madrid are mai multe ”piste” deschise pentru următoarea perioadă de mercato, iar Leandro Paredes este una dintre ele. Potrivit jurnaliștilor de la Clarin, pentru serviciile mijlocașului în vârstă de 24 de ani, Real Madrid ar oferi 35 de milioane de euro. Mai mult de atât, în ecuație ar fi inclus și croatul Mateo Kovacic, pe care Real Madrid l-ar oferi la schimb.

Deși trupa ”blanco” ar dori fără mari rețineri să-l includă în negocieri, croat refuză să părăsească La Ligași să ajungă tocmai în Premier League din Rusia. Mijlocașul croat de 23 de ani venit de la Inter pentru31 de milioane de euro în urmă cu doi ani și jumătate susține că are mai multe oferte rezonabile, care să împiedice să ajungă astfel în Rusia.

Paredes a fost una dintre surprizele pregătite de selecționerul Jorge Sampaoli în partida de calificare cu Ecuador, scor 3-1, pentru Cupa Mondială din Rusia.

Fostul fotbalist al celor de la Boca a mai trecut pe la Chievo Verona, FC Empoli și AS Roma înainte să ajungă sub comanda lui Roberto Mancini la Zenit Sankt Petersburg. În actualul sezon, argentinianul a evoluat în 27 de partide, a înscris cinci goluri și a contribuit cu alte șase assist-uri.

sursa: digisport.ro

 

Share