„Cadouri gratuite pentru profesorii tăi”! Acțiune inedită de Ziua Profesorului

„Cadouri gratuite pentru profesorii tăi”! Acțiune inedită de Ziua Profesorului

Un alt început, o altă toamnă vine să întâmpine toată suflarea celor studioși și dornici de carte, care, împreună cu profesorii, țin să construiască multiple direcții de dezvoltare și afirmare în lungul drum al vieții. Însă această relație afectivă dintre un dascăl și discipolii săi nu poate fi omagiată mai frumos decât la data de 5 octombrie, decât de Ziua Profesorului, se menționează într-un material al „Tinerii Moldovei”.

Astfel, Tinerii Moldovei vin cu o oportunitate pentru toți cei care vor să-și manifeste respectul și mulțumirea față de profesorul îndrăgit. Doritorii sunt rugați să scrie numele și prenumele profesorului, telefonul și adresa de la domiciliu a acestuia (și nu cea a școlii), iar „Tinerii Moldovei” îi va trimite cadou un calendar unionist pentru 2018 absolut gratuit.

„Așadar, nu ezitați să vă felicitați profesorul drag, completați formularul de mai jos până la data de 30 septembrie și găsiți-i un loc dascălului favorit pe Marea Hartă Unionistă, acolo unde se adună toți cu inima română!”, se menționează în material.

Mihaela Conovali

Share