Premieră la Orhei! De Ziua Independenței RM, echipa Aeroclubului României a făcut un show aviatic de excepție la Orhei

Premieră la Orhei! De Ziua Independenței RM, echipa Aeroclubului României a făcut un show aviatic de excepție la Orhei

Premieră la Orhei. De Ziua Independenței Republicii Moldova, echipa de înaltă acrobație aeriană a Aeroclubului României au făcut un show de excepție la Orhei, informează www.orhei.md.

Patru avioane tricolore Extra cu cei mai experimentați piloți au survolat deasupra Orheiului, încântând publicul cu acrobațiile aeriene uluitoare și demonstrațiile de elită ale piloților români.

Spectacolul aviatic s-a desfășurat în privirile a mii de cetățeni, veniți să sărbătorească Ziua Independenței la Orhei. Desigur, show-ul aviatic a fost urmărit cu mare atenție de Primarul Ilan ȘOR și oaspeții de onoare prezenți la eveniment. Cei prezenți la eveniment au rămas încântați de supriza pregătită de edilul Ilan ȘOR, menționând că este o premieră pentru municipiul Orhei.

Ziua Independenței Republicii Moldova este marcată cu mare fast la Orhei. Mii de cetățeni au venit din toată țara pentru a sărbători la Orhei.

Programul cultural al evenimentului va continua cu Windsurfing pe Lacul Orhei, precum și alte demonstrații sportive pentru iubitorii de adrenalină. Totodată, cei prezenți la sărbătoare sunt serviți gratis cu tradiționalii cârnăciori. În acest an sunt pregătite peste 10 mii de porții de cârnăciori.

De asemenea, la ora 17.00 Parcul Ivanos din Orhei se va transforma într-un adevărat podium de defilare. Cei prezenți vor avea posibilitatea să admire o prezentare de modă și creațiile vestimentare ale designerilor autohtoni.

Mai spre seară, începând cu ora 19.00 în Piața Vasile Lupu se va desfășura un concert grandios cu participarea artiștilor autohtoni, iar invitații speciali Jasmin și trupa Carla’s Dreams vor încinge atmosfera, iar la ora 22.00 cei prezenți la eveniment vor admira cel mai spectaculos show de focuri de artificii.

Share