PLDM: Preşedintele Iohannis va contribui şi mai mult la dezvoltarea parteneriatului strategic dintre România şi RM

PLDM: Preşedintele Iohannis va contribui şi mai mult la dezvoltarea parteneriatului strategic dintre România şi RM

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) salută victoria candidatului Alianţei Creştin – Liberale (ACL) şi al Partidului Popular European (PPE), Klaus Iohannis, în turul doi al alegerilor prezidenţiale din România, informează Oficial.md.

“Avem convingerea că România îşi va consolida şi mai mult poziţia în cadrul Uniunii Europene şi va reuşi să se afirme ca o democraţie veritabilă, ca o putere economică şi ca un pol de stabilitate în regiune”, susțin liberal-democrații.

Totodată, ei spun că, prin afilierea sa la cea mai mare şi influentă familie politică din Europa, dar şi prin sprijinul masiv din partea românilor, Preşedintele Klaus Iohannis va contribui şi mai mult la dezvoltarea parteneriatului strategic dintre România şi Republica Moldova.

“Victoria candidatului PPE în România vine după un succes de răsunet al forţelor politice pro-europene la recentele alegeri parlamentare din Ucraina. Acest fapt creează o premisă reală pentru ca, la scrutinul din 30 noiembrie, cetăţenii Republicii Moldova să opteze pentru continuarea parcursului european al ţării noastre”, precizează PLDM.

Maria Roșca

Share