O tânără a fost atacată în ascensor de 3 indivizi! Unul din ei era condamnat la 5 ani de închisoare

O tânără a fost atacată în ascensor de 3 indivizi! Unul din ei era condamnat la 5 ani de închisoare

Recent, ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au fost alertaţi de către o tânără de 20 ani, care a declarat că ar fi fost atacată în ascensor de trei indivizi necunoscuţi, fiind agresată fizic şi deposedată de telefonul mobil în valoare de 4 250 lei.

În urma investigaţiilor demarate poliţiştii au identificat trei persoane, care s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 15 ani şi 18 ani, originari din raioanele Ialoveni şi Anenii Noi. Astfel, unul din ei a fost localizat şi reţinut în comuna Bulboaca, în vârstă de 17 ani, al doilea de 15 ani se eschivează de organul de urmărire penală, iar al treilea de 18 ani a fost plasat în detenţie întrucât era condamnat la 5 ani de închisoare pentru diverse infracţiuni patrimoniale săvârşite.

În acest context a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru jafiar făptaşii riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 ani pâă la 7 ani. Totodată sunt desfăşurate acţiuni de investigaţii, pentru a stabili complicitatea acestora în alte cazuri similare, precum şi identificarea eventualelor victime.

Este de mneţionat că Poliţia Capitalei desfăşoară intens acţiuni proactive de prevenire şi combatere a genului dat de infracţiune, iar cetăţenii sunt rugaţi să informeze imediat serviciul 902 în caz de urgenţă.

Mihaela Rotari

Share