Nunta de rromi care a şocat Parisul! (foto)

Nunta de rromi care a şocat Parisul! (foto)

Cand vine vorba de nunti fastuoase, rromi nu stiu cum sa impresioneze mai tare. Bogatasii acestei etnii cheltuiesc saci cu bani pentru a lua ochii lumii.

Petrecerile din palatele lor din tara, unde manelisti de top sunt invitati sa cante, sunt deja banale. Acum, rromii cu bani se intrec in nunti facute pe meleaguri straine.Tinerii s-au plimbat prin ParisUltima extravaganta, descoperita de WOWbiz.ro este cea a lui Viorel Boieru. Baiatul lui s-a insurat de curand. Mirii, Eremia si Tabita, au facut nunta mare la Paris, dar pregatirile pentru nunta sunt cele care au luat fata. Cei doi tineri se plimba prin Paris, imbracati in haine de fite, de mii de euro. Ea poarta o umbrela pe care scrie Paris, iar cei doi discuta la telefoane, cele mai noi modele, bineinteles.Punctul culminant al filmuletului este insa momentul in care cei doi se afla la un restaurant unde isi toarna, romantic, unul altuia in pahar din cate o sticla de cola. Apoi, el o duce pe fata si o lasa nitel in ploaie pentru a-i pune pe masa, in coada unui trandafir, inelul de logodna. Normal ca si acesta este transformat din delicaltul inel cu diamant, intr-un ghiul cat toata falanga degetului si are probabil vreo 30 de diamante.

Inelul de logodnaIubiteii au apoi parte de o plimbare cu vapoasul pe Sena si una cu limuzina pe bulevardele Parisului.

In ziua nuntii, tinerii se plimba cu elicopterul deasupra ParisuluiApoi, cu vaporul pe SenaCat despre nunta in sine, ea a inceput cu o calatorie deasupra Parisului, cu un elicopter, si a continuat cu o petrecere fastuoasa. Din meniu nu au lipsit zeci de purcelusi la protap, iar tortul a fost unul urias, format din zeci de torturi imense, asezate pe o arcada. La petrecere s-au mancat zeci de purcelusi la protapTortul a fost spectaculos

 

Share