Nu e nicio glumă! El este singurul pisoi din România care are slujbă și salariu!

Nu e nicio glumă! El este singurul pisoi din România care are slujbă și salariu!

Face parte din rasa Scotish Fold și este un animal cu adevărat special. Bossulică este un pisoi care aduce bani în casă și are biroul său. Vine la serviciu elegant. Costum, papion şi blană. Stă mândru în faţa laptopului şi când încurcă fişierele mârâie şi scrie cu pixul.

Nu are el ditamai salariul, dar, cu 200 de euro se descurcă de minune. E respectat şi când se enervează şi e ocrotit şi când, în şedinţe, mai aţipeşte. El e Boss. Singurul pisoi angajat cu acte în România. Priviţi-l!

Aşa se întâmplă când şeful pune laba pe mouse. Toate documentele o iau razna. Şi, după ce mârâie nervos la fişiere, şeful renunţa la laptop şi se bazează pe pix. În pixul lui stă viitorul comunicării, pentru că, da, el este directorul de comunicare al unei companii de creaţie din Capitală. El e.Boss. Şi la propriu şi la figurat. E primul pisoi angajat cu acte în România.

Îmbrăcat în costum şi papion, Boss şi-a luat munca în serios. Pe scaun, în faţa biroului, şi-a semnat contractul de angajare, a verificat site-ul companiei şi a avut parte şi de o mică şedinţă foto.

Prima pisică angajată cu acte în regulă, din România va primi un salariu de 200 de euro pe lună, dintre care 50 vor fi pentru hrana specială. V-a da chiar şi o mână de ajutor stăpânilor, dar şi clinicii care are grijă de blăniţa lui.

Boss-ul se încruntă şi strâmbă din mustăţi. Ar toarce, dar nu se cade. Aşa că, trece la altă strategie. Moţăie, dar dă impresia că somnul e studiat.

Pentru postul lui Boss s-au bătut multe feline. Compania a primit peste 700 de CV-uri. În final, doar 12 candidaţi au fost selectaţi, iar în urma unui vot online Boss a fost desemnat câştigător.

 

Sursa: observatortv.ro

Share