Anul Nou pe stil vechi la Orhei, va găzdui un concert de zile mari: Alex Calancea Band, Costi Burlacu și Corina Țepeș

Anul Nou pe stil vechi la Orhei, va găzdui un concert de zile mari: Alex Calancea Band, Costi Burlacu și Corina Țepeș

La inițiativa Primarului de Orhei, Ilan ȘOR, de Anul Nou pe stil vechi, 14 ianuarie, Târgul de Crăciun din Orhei va găzdui un concert cu cei mai îndrăgiți artiști din Moldova – trupa Alex Calancea Band and „Lupii” and „Rupt” și cuplul Costi Burlacu și Corina Țepeș, potrivit unui comunicat de presă.

Concertul va debuta la ora 19.00, în Parcul Ivanos, acolo unde se desfășoară cel mai frumos Târg de Crăciun din țară, care seară de seară își surprinde miile de vizitatori cu programe distractive și concerte.

Mai mult, vizitatorii vor avea posibilitatea să procure de la tarabele decorate, suvenire, bucate tradiționale, izvar și dulciuri.

De asemenea, iubitorii de distracții de iarnă sunt așteptați la cele 4 tobogane aduse din străinătate și un patinoar de la Disneyland, toate gratuite pentru fiecare.

Micuții, care nu au reușit să-l viziteze pe Moș Crăciun sunt așteptați la reședința sa, pentru a primi cadouri.

Și de această dată, organizatorii au făcut totul pentru a asigura o atmosferă familiară, ospitalieră și festivă în această zi luminoasă.

Mai mult, organizatorii sărbătorii așteaptă un flux semnificativ de persoane care doresc să viziteze Orheiul de Sfântul Vasile și își declară disponibilitatea de a întâlni pe toți și de a oferi o impresie de neuitat atât oaspeților, cât și locuitorilor orașului.

De asemenea, pentru doritorii din regiunile țării, Partidul „ȘOR” oferă transport gratuit celor care vor să viziteze Târgul de Crăciun din Orhei.

Vă așteptăm cu drag să petrecem Anul Nou pe stil vechi într-o atmosferă de sărbătoare.

Mihala Rotari

Share