Naționala Moldovei de fotbal va juca în această seară un meci amical cu reprezentativa Rusiei

Naționala Moldovei de fotbal va juca în această seară un meci amical cu reprezentativa Rusiei

Naționala Moldovei va juca în această seară un meci amical cu reprezentativa Rusiei. Partida, care se va disputa pe stadionul Zimbru din Chișinău, va începe la ora 19:00 și va fi transmisă în direct de postul de televiziune PRIME, informează OFICIAL. 

Meciul va fi deservit de o brigadă de arbitri din România, condusă de Radu Petrescu.

Cele două selecționate au jucat trei meciuri directe în trecut. Pe 4 iunie 2000, Moldova a întâlnit Rusia într-un amical pe Stadionul Republican din Chișinău, iar oaspeții s-au impus cu 1-0, grație unui gol marcat de Maksim Buznikin.

Următoarele partide au avut loc în cadrul preliminariilor Euro 2016. Pe 12 octombrie 2014, Naționala noastră a încheiat la egalitate meciul cu Rusia, disputat la Moscova, scor 1-1. Alexandru Epureanu a înscris golul echipei noastre în acel meci memorabil. Pe 9 octombrie 2015, cele două reprezentative s-au întâlnit la Chișinău. Rusia s-a impus cu 2-1, golul Moldovei fiind înscris de Eugeniu Cebotaru.

Reamintim că meciul amical Moldova – Rusia a fost programat inițial pentru 31 martie, dar a fost atunci suspendat din cauza pandemiei COVID-19.

Cu aproximativ o oră înaintea partidei, veți putea afla componențele de joc ale celor două formații.

Mihaela Rotari

Share