Nata Albot se implică în politică? Uite ce declară!(video)

Nata Albot se implică în politică? Uite ce declară!(video)

Jurnalista Nata Albot, care este stabilită cu traiul în Canada, nu este indiferentă față de ceea ce se întâmplă în țara sa natală. În ajun de alegeri, ea a lansat un apel către toți tinerii și nu numai.

„Avem un 30 noiembrie în față. Și vreau deschis să declar că prin votul meu nu voi vota  PENTRU cei mai mulți dintre politicienii din alianța pro europeană, ci  voi vota CONTRA tuturor reprezentanților forțelor pro ruse. Eu aleg să votez împotriva îndobitocirii oamenilor, zombării lor cu idealuri inexistente și revenirii Moldovei acolo de unde încearcă cu atâta greu să se rupă. De aceea, țin în acest mesaj să precizez că încurajarea mea să mergem cu toții la vot nu este pentru a-i susține pe cei din Alianță, pentru că asta ar însemna să susținem potlogăriile lor, care prea mult le umbresc succesele. Eu vă încurajez să mergem la vot ca  să arătăm degetul mijlociu comuniștilor, lui Dodon și lui Usatăi. Și dacă aceștia pot fi învinși prin a vota vreun partid din alianță, atunci asta trebuie făcut. Doar pentru a nu scăpa țara pe mâna politicilor cotropitoare ale pseudo -moldovenilor. Cei din alianță pur și simplu au un noroc chior: unu la mână, a apărut un balaur și mai rău ca ei, doi la mână –  nu a apărut nimeni mai bun și mai potent ca ei. Dar asta nu va dura la nesfărșit. Hai să ne folosim noi de ei, așa cum s-au folosit ei de noi. Să ne folosim de ei, ca să nu căștige alde rebeata. Iar apoi o să apară ei, tânără generație de luptători” , scrie ea pe blog.

Nata Albot subliniază că nu s-a apucat să facă politică. “Vă rog să nu vă imaginați că m-am apucat să fac politică. Eu doar îmi iubesc țara, de departe și de aproape, așa cum îmi iubesc părinții din Moldova, fratele și copii din Canada, prietenii împrăștiați prin lume.  Cui i se pare că de departe e mai ușor să-ți iubești Patria, sunt gata oricând să vă propun să încercați experiența de imigrant, ca să vedeți cât de dulce e asta. Sunt mai departe de unii, mai aproape de alții , dar asta nu mă lipsește de dorința și dreptul de a vrea să fac așa ca tuturor să le fie bine. Cred mai mult în fapte, decât în vorbe și  sunt convinsă că nu prezența fizică în țara ta îți dă dreptul de a te cosidera patriot și să partipi la alegeri, ci conștiința curată și dorința de a nu urmări lucrurile, ci a le schimba. Eu sunt o româncă din Moldova și vreau ca țara mea să adopte modeul de viață, valorile și viziunile europene. Eu vreau să fac un bine țării mele. Așa că te chem să alegem împreună Europa. Înregistrează și tu un video cu argumente pro europene și răspândește-l în mediul tău”, susține jurnalista.

Varianta integrală a textului o poți citi la accesând acest link.

Mihaela Rotari

 

Share