Moment unic în Champions League! Antrenorul Atalantei a vorbit singur la conferința de presă: „Bună seara, nu prea vă văd”

Moment unic în Champions League! Antrenorul Atalantei a vorbit singur la conferința de presă: „Bună seara, nu prea vă văd”

Atalanta a obținut o performanță uriașă și s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, după ce s-a impus de două ori în fața spaniolilor de la Valencia. La finalul meciului retur, câștigat de Atalanta cu 4-3, antrenorul italienilor a oferit niște imagini unice la conferința de presă. Gian Piero Gasperini a fost nevoit să țină conferința de presă în fața scaunelor goale, fără ca vreun singur jurnalist să fie prezent în sală. Aceasta a fost o măsură de prevenție necesară din cauza coronavirusului.

Organizatorii meciului au vrut să diminueze cât mai mult riscurile, așa că antrenorul de la Atalanta auzea întrebările printr-un difuzor, fără să îi vadă pe cei care i le adresau.

Gian Piero Gasperini a tratat momentul cu zâmbetul pe buze și chiar a dat o replică amuzantă: „Bună seara, nu prea vă văd, dar vă simt”. Atalanta, la prima participare în UCL, a reușit să ajungă până în sferturi. Gasperini este arhitectul uneia dintre cele mai ofensive echipe din acest sezon european: „Penalty-ul din minutul 3 ne-a dat încredere. Am avut niște probleme în prima repriză, dar ne-am revenit după pauză. Nu e niciodată ușor, mai ales că încasăm ușor goluri. Am vrut foarte mult să câștigăm, în niciun caz nu am fi fost mulțumiți cu un egal. Am vrut să confirmăm că facem o treabă foarte bună. E extraordinar că marcăm atât de multe goluri. Știm că foarte mulți oameni ne urmăresc din Bergamo, din casele lor. Am primit chiar și un mesaj de la directorul spitalului din Bergamo, care ne-a urat succes. Suntem bucuroși că am reușit să le oferim oamenilor un moment de bucurie, într-o perioadă atât de dificilă”, a spus Gian Piero Gasperini, pentru Sky Sport, relatează digisport.ro.

Mihaela Rotari

Share