Ministrul Eduard Grama a rămas fără un consilier

Șeful de Cabinet al ministrului Agriculturii și Industriei Alimentare, Alexandru Tonu, și-a anunțat astăzi plecarea din funcție.

„Începând cu 19 iulie 2016 nu mai fac parte din echipa Cabinetului Ministrului Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard GRAMA! Deși mi-aș fi dorit să continui reformele începute atât cu ministrul Sula Ion, cât și cu Grama Eduard, circumstanțele mă obligă să părăsesc echipa MAIA”, a scris el pe propriul blog.

Tonu a mulțumit ministrului Grama pentru încrederea acordată. „Sper să nu fie supărat pe rezultatele comune obținute”, a adăugat el.

De asemenea, fostul membru de echipă a MAIA se declară profund onorat de colectiv (ca majoritate), acei câțiva specialiști buni pe care se ține toată agricultura Moldovei! „A fost o ocazie deosebită să lucrez cu DVS.”, a spus el.

Însă are și un mesaj pentru „cei cu limba lungă și urechile mari”: ”multă sănătate vă urez și tare sper să primiți ce meritați și unde meritați!”.

Alexandru Tonu a mai spus că își va ajuta colegul care-i va lua locul pentru a se adapta funcției, însă ce ține de viitoarea sa activitate va oferi detalii în viitorul apropiat.

Mihaela Rotari

Share