Ministrul Chirinciuc: „A munci” pentru mine înseamnă inclusiv și a informa corect

Ministrul Chirinciuc: „A munci” pentru mine înseamnă inclusiv și a informa corect

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, membru al Partidului Liberal, a lansat astăzi, 27 martie, cînd este marcată Ziua Unirii, o nouă versiune a blogului său personal – www.chirinciuc.md.

Noua versiune a blogului este realizată în culorile formațiunii din care face parte și reflectă atît activitatea lui Iurie Chirinciuc în calitate de ministru, cît și cea de membru de partid. De asemenea, pe www.chirinciuc.md veți putea găsi galerii foto și video. Vizitatorii blogului vor putea vota în cadrul unui sondaj, dar și adresa întrebări, la rubrica „Dialog online”, la care va răspunde Iurie Chirinciuc.

Mai mult, pe blog veți putea citi interviurile acordate de ministru, veți putea urmări aparițiile de pe site-ul PL, dar și ale mai multor colegi ai ministrului.

„Ziua de 27 martie este una deosebită pentru mine și pentru toți acei care împărtășesc ideea că R. Moldova trebuie să fie parte a României. Sînt convins că vom ajunge la momentul în care, la fel ca în 1918, Basarabia va vota unirea cu România. Pînă atunci însă, noi, cei care suntem plenar dedicați acestei idei, trebuie să muncim pentru a apropia momentul. „A munci” pentru mine înseamnă inclusiv și a informa corect, iar prin lansarea noii versiuni a blogului meu personal, îmi doresc să-mi aduc contribuția în acest sens”, spune ministrul în primul articol de pe noua versiune.

Doina Secrieru

Share