„Mi-am dat inima și sufletul”. Cristiano Ronaldo, mesaj impresionant după ce a plecat de la Juventus la Manchester United

„Mi-am dat inima și sufletul”. Cristiano Ronaldo, mesaj impresionant după ce a plecat de la Juventus la Manchester United

Cristiano Ronaldo a plecat de la Juventus și a semnat cu Manchester United, iar starul portughez a ținut să transmită un mesaj pentru fani și toată gruparea italiană.

„Astăzi mă despart de un club fantastic, cel mai mare din Italia și cu siguranță unul dintre cele mai mari din toată Europa. Mi-am dat inima și sufletul pentru Juventus și mereu voi iubi orașul Torino până în ultimele zile. Suporterii „bianconeri” mereu m-au respectat și eu am încercat să le mulțumesc luptând pentru ei în fiecare meci, în fiecare sezon, în fiecare competiție. În final, ne putem uita cu toții înapoi și să realizăm că am realizat lucruri mari, nu toate pe care le doream, dar totuși am scris împreună o poveste destul de frumoasă.

‘Juve, povestea unei mari iubiri
Albul îmbrățișează negrul
Scandările care cu adevărat ies la iveală
Juventus va fi mereu’

Mereu voi fi unul dintre voi. Acum voi sunteți parte din istoria mea, așa cum și eu simt că sunt parte din istoria voastră. Italia, Juve, Torino, suporterii bianconeri, mereu veți fi în inima mea”, a scris Ronaldo, alături de un clip video cu cele mai frumoase momente ale sale în tricoul lui Juve.

Manchester United a anunțat, vineri seară, că a ajuns la un acord pentru transferul lui Cristiano Ronaldo de la Juventus.

Într-un comunicat emis pe site-ul oficial, gruparea de pe Old Trafford precizează că a bătut palma cu Juventus pentru transfer, iar Cristiano Ronaldo trebuie să-și dea acum acordul în ceea ce privește contractul primit, iar apoi să efectueze vizita medicală și să obțină viza necesară.

„Cristiano, de cinci ori câștigător al Balonului de Aur, a obținut până acum 30 de trofee majore în carieră, inclusiv 5 trofee Champions League, Campionatul Mondial al Cluburilor, de patru ori, șapte titluri în Anglia, Spania și Italia, dar și Campionatul European cu Portugalia.

În primul său mandat la Manchester United, a marcat 118 goluri în 292 de apariții. Întreg clubul așteaptă cu nerăbdare să îl întâmpine pe Cristiano la Manchester”, a transmis United.

Potrivit presei din Italia, Manchester United i-a oferit lui Juventus 28 de milioane de euro pentru transferul lui Ronaldo, sumă care a mulțumit formația torineză.

În ceea ce privește contractul lui Cristiano, Sky scrie că Manchester United i-a pus pe masă un contract pe două sezoane, cu un salariu anual de 25 de milioane de lire sterline, adică puțin peste 29 de milioane de euro. La Juventus, portughezul încasa în fiecare sezon 31 de milioane de euro.

sursa: digisport.ro

Share