Marian Lupu: “Cunosc că tinerii sunt foarte activi în online”

Marian Lupu: “Cunosc că tinerii sunt foarte activi în online”

Tinerii din Partidul Democrat au lansat o nouă platformă de comunicare publică pe www.td.md, ieri 7 noiembrie a.c., anunță serviciul de presă al partidului.

Prezentarea a avut loc la o  Cafenea Politică, invitatul căreia a fost liderul PDM, Marian Lupu.

”De pe  noul site al Tineretului Democrat ne-am propus să lansăm cele mai interesante proiecte şi iniţiative pentru creșterea Moldovei.  Suntem online pe www.td.md pentru a oferi o o voce mai puternică generației tinere din Moldova, pentru a le spune tinerilor moldoveni că PDM este singurul partid care se preocupă cu adevărat de viitorul lor. Prin intermediul acestei platforme vom face conexiunea cu cei de la nord și cei de la sud ca să fim cât mai uniți”, a declarat un tânăr democrat, Dragoș Guja.

Marian Lupu i-a felicitat pe tineri pentru lansarea noii platforme de comunicare pe www.td.md și i-a îndemnat să nu stea deoparte, ci să vină să pună umărul pentru a fi parte din viitorul țării. ”Voi toţi aveţi un rol extrem de important în echipa PDM. Voi vă faceți vocea și părerile auzite cel mai puternic, pe internet, în mediile studențești, printre prieteni. Sfatul meu este să continuați să vă exprimați liber părerile, folosind acest drept pe care îl aveți și pe care noi o să îl apărăm mereu”, a menționat președintele Partidului Democrat.

Marian Lupu  s-a interesat de posibilitățile interactive oferite de noul site și a venit cu o sugestie către tineri. ”Cunosc că tinerii sunt foarte activi în online. M-am convins că www.td.md este o platformă de comunicare interactivă, prin intermediul căreia veți putea comunica cu toți tinerii din țară, nu doar cu membri ai PDM. Luaţi în serios părerile celor care intră în dialog cu voi. Notaţi ideile bune şi puneţi-le în aplicare! Nu uitaţi că suntem partidul care ascultă de oameni!”, le-a sugerat tinerilor democrați președintele partidului.

Tinerii au spus, în replică, că au identificat mai multe propuneri, chiar în Platforma electorală a PDM, prin care tinerii sunt încurajați să-şi facă un rost acasă, în Moldova.

Maria Roșca

Share