Liga Feminină de Fotbal din Moldova și-a ales președintele pentru următorii patru ani

Liga Feminină de Fotbal din Moldova și-a ales președintele pentru următorii patru ani

Diana Bulgaru a fost aleasă în funcția de președinte al Ligii Feminine de Fotbal din Moldova pentru următorii patru ani. Ea a fost votată cu unanimitate de voturi în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Ligii Feminine de Fotbal, care a avut la Complexul Sportiv Futsal Arena FMF, din comuna Ciorescu.

Secretar general a fost numit Ruslan Plopa. Totodată au fost aleși membrii Comitetului Executiv: Iurie Purice, Ion Coroliuc, Eduard Caraman, Natalia Clipca și Aurel Abajeru (președitele comitetului).

Diana Bulgaru este coordonatorul proiectului social-sportiv „Fotbal în școli”, iar recent a devenit prima femeie membră a Comitetului Executiv al FMF.

La fel, în cadrul adunării au fost afiliați Ligii Feminine de Fotbal din Moldova noi formațiuni de fotbal feminin:

– CF Ceadîr-Lunga
– CSF Congaz Junior
– Veste Bună
– CSF Haiducii
– CSF Fortuna Femina

În prezent, Liga Feminină de Fotbal din Moldova are 18 membri, dintre care 6 cluburi din Divizia Națională feminină: CSF Anenii Noi 2020, CS Real Succes Chișinău, FC Narta Drăsliceni, FC Nistru Cioburciu, FC Maksimum Cahul, FC Belceanka și alte formațiuni care participă cu echipe de junioare U-16, U-13 și U-11: Codru Călărași, FC Lia, CSF Aluatu Taraclia, FC Rezina, FC Brătușeni, FC Rapid Ceadîr, CSF Speranța Junior Drochia, CF Ceadîr-Lunga, CSF Congaz Junior, Veste Bună, CSF Haiducii și CSF Fortuna Femina.

De asemenea, la eveniment fost aprobat, în redacție nouă, statutul Ligii Feminine de Fotbal din Moldova.

 

Mihaela Rotari

Share