Întâlnire bilaterală între vicepreședintele FMF și secretarul general al Federației de Fotbal din Insulele Cayman

Întâlnire bilaterală între vicepreședintele FMF și secretarul general al Federației de Fotbal din Insulele Cayman

În Turcia s-a desfășurat o întâlnire bilaterală între Dragoș Hîncu, Vicepreședintele Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), și Marcos Tinoco, Secretarul General al Federației de Fotbal din Insulele Cayman. Dialogul lor a acoperit o serie de aspecte importante privind colaborarea dintre cele două federații, cu accent pe încurajarea participării tinerilor în fotbal, schimbul de cunoștințe și practici de succes, organizarea de meciuri amicale și turnee comune, precum și sprijinul reciproc în cadrul organismelor fotbalistice internaționale.

Atât Dragoș Hîncu, cât și Marcos Tinoco au subliniat importanța consolidării relațiilor de colaborare și prietenie între cele două federații. Amândoi au exprimat încrederea că această colaborare va aduce contribuții semnificative la dezvoltarea fotbalului în ambele țări.

Întâlnirea oficială dintre Vicepreședintele FMF Dragoș Hîncu și Secretarul General al Federației de Fotbal din Insulele Cayman, Marcos Tinoco, deschide noi oportunități semnificative pentru fotbalul moldovenesc. Prin colaborarea strânsă între cele două asociații, FMF poate valorifica expertiza adusă și poate implementa cele mai bune practici în diverse domenii ale fotbalului.

Prin eforturi comune, dedicare și cooperare, fotbalul moldovenesc are potențialul de a cunoaște o dezvoltare semnificativă și de a obține rezultate notabile pe plan internațional.

Share