Horoscopul dragostei pentru luna decembrie. Doua zodii se despart de Craciun, iar alte două își găsesc sufletele pereche

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie. Doua zodii se despart de Craciun, iar alte două își găsesc sufletele pereche

Horoscop decembrie 2016: Luna decembrie va fi luna cadourilor pentru mai multe semne zodiacale. Unele dintre ele isi gasesc marea dragoste, altele au parte de conflicte, insa cele mai multe traiesc magia sarbatorilor. Una dintre semnele zodiacale va primi o veste de milioane in decembrie.

Horoscop decembrie 2016 Berbec: In ultimele luni, ai avut o serie de conflicte la locul de munca. Faptul ca ai invatat ceva din izbucnirile de moment si din certurile pe care le-ai avut cu cei care te supervizeaza se va vedea mai ales din 2 decembrie incolo. Nu e exclus ca ideile tale sa iti ajunga niste avantaje financiare importante.

Horoscop decembrie 2016 Taur: Din 2 si pana in 7 decembrie vei avea parte de o serie de evenimente care mai de care mai solicitante. Cele 5 zile sunt marcate de deplasari in interes de serviciu. E posibil sa iti schimbi profesia ori sa te muti intr-o alta tara.

Horoscop decembrie 2016 Gemeni:
Daca esti intr-o relatie la distanta, nu e exclus ca situatia ta amoroasa sa se schimbe radical. Distanta se va reduce mai ales din 7 decembrie. In cazul in care esti singur, trebuie sa iti pregatesti inima. Va batea mai puternic si mai sincer ca niciodata: dragostea asteapta la poarta ei. Dupa cum poti observa, in Casa Dragostei ploua cu cele mai frumoase surprize.

Horoscop decembrie 2016 Rac: Pana pe 7 decembrie vei avea parte de acea liniste pe care o cautai de cateva luni bune. Uneori te simti strain in propria ta piele, singur, chiar daca ai langa tine oameni minunati. Aceste sentimente care aduc a depresie dispar din 4 decembrie. Vei avea parte de colaborari fructuoase. Succesul de la locul de munca se va vedea din plin in portofelul tau.

Citeste continuarea aici.

Share