Horoscop zilnic – 7 iulie: Fecioarele trebuie sa se ocupe de sufletul lor!

Horoscop zilnic – 7 iulie: Fecioarele trebuie sa se ocupe de sufletul lor!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 7 iulie 2016.

Berbec

Veselia si cheful de aventuri de care dai dovada te vor face remarcat in anturaj, inca din primele ore ale zilei. Vrei sa te si indragostesti, insa nu prea esti hotarat. Sunt senzatii pasagere, astfel ca nu se poate pune baza pe ele. Atentie ca prietenii nu privesc cu ochi buni efervescenta ta. Indicat este sa te bucuri de tot ce este in jurul tau si sa îi lași pe ceilalți cu toanele lor.

Taur

O zi potrivită de a te ocupa de familie si treburile gospodaresti. O curatenie generala, o reamenajare de decor sau planuri pentru o locuinta noua ar fi binevenite. Pe de alta parte sunt posibile intalniri si dialoguri cu membrii familiei in legatura cu patrimoniul sau, functie de caz, situatia unor rude. Nostalgia copilariei te însoțește întreaga zi, conferindu-ți un farmec aparte.

Gemeni

Se conturează drumuri pe distanțe scurte. Scopurile pot fi diverse, insa se pare ca predomina cele in interes personal. Poti afla informatii legate de o ruda sau un prieten apropiat ce au probleme. Ai fi tentat sa dai o mana de ajutor, dar recomandabil este sa analizezi cu prudenta si discernamant totul. Concentrează-te doar pe treburile tale ce nu suportă amânare.

Rac

O zi excelentă de a te ocupa de cheltuielile zilnice. Se pare ca este nevoie sa iti reorganizezi bugetul, intrucat banii castigati din munca proprie nu prea sunt de ajuns. Pe de alta parte, recomandabil este sa te gandesti la o discutie cu seful in legatura cu activitatile desfasurate de tine la serviciu si plata acestora. Spre seară, desprinde-te de cotidian și visează cu ochii deschiși.

Leu

Principalele evenimente de astazi sunt legate de relațiile cu ceilalți și acțiunile comune ce aceștia. Este o zi buna pentru a pune la punct chestiunile care te nemultumesc vizavi de partenerul de viata sau de afaceri. Ai forta si stralucire, putandu-te descurca fara probleme. Totusi, asculta-i si pe ceilalti pentru ca sunt anumite detalii importante pe care nu le poti observa.

Fecioara

Ar trebui sa te ocupi doar de sufletul tau. Sunt multe aspecte ale vietii tale care trebuie deslusite, insa acest lucru il poti face numai retragandu-te din forfota cotidiana. Indicat este sa te ocupi doar de activitatile usoare. Sanatatea este destul de incercata, mai ales pe segmentele abdomen si picioare. Prietenii apropiati roiesc in jurul tau, insa tu nu ai chef de ei. Fii cât mai discret!

Balanta

Esti inconjurat de prieteni si protectori. Vrei nu vrei, sfaturile, informațiile si indemnurile legate de partenerii de amor sau de copii sunt frecvente. Nu prea iti place ce auzi, insa există aspecte pe care le neglijezi in aceste tipuri de relatii. Indicat este sa fii prudent, intrucat se ascund multe neplaceri in spatele relațiilor cu ceilalți. Spre seara este posibil sa primesti vizita cuiva drag.

Scorpion

Esti hotărât să te ocupi de aspectele profesionale și de imaginea ta în lume. Ai chef, forta, curaj, insa iti mai trebuie si ceva temperanță. Se pare ca in ultimul timp ți-ai cam neglijat indatoririle sociale in favoarea celor familiale, iar autoritatile de la serviciu au observat asta. O discutie cu seful te-ar putea pune pe ganduri, însă acesta are dreptate. Găsește echilibrul în toate domeniile!

Sagetator

Alcătuiește planuri de călătorii îndepărtate sau caută să afli vesti de la cunoștințele aflate în străinătate. De asemenea sunt momente favorabile pentru a studia, a învăța, a susține interviuri și probe necesare într-un domeniu profesional. In a doua parte a zilei viziteaza o galeria de arta, un muzeu sau invita-ti prietenii apropiati la o piesa de teatru sau un concert.

Capricorn

Interesanta zi la capitolul financiar. Este vorba despre banii si bunurile provenite de la altii. Cu toate ca astrele te sustin mult mai bine la banii castigati din munca proprie, tu iti arunci privirea la ai altora. Recomandate sunt astazi achitarea taxelor, facturilor si verificarea, în functie de caz, relatiilor cu institutiile bancare. Ai sanse si ajutor doar în legătură cu lucrurile cinstite.

Varsator

Esti nevoit sa te implici si sa dai explicatii in relatiile parteneriale. Instablitatea existenta in acest sector de viata iti poate crea neplaceri, dar nu este ceea ce pare. Ceilalti sunt in regula, hiba este la tine. Ar trebui sa te gandesti la o reformulare a personalitatii tale si a modului de relationare cu ceilalti. Temperează-ți combativitatea, deoarece poți strica anumite colaborări bune.

Pesti

Sunt momente bune pentru a te ocupa de treburile de la serviciu, mai ales de cele restante. Chiar daca sunt posbile stari de sanatate fluctuante, dozeaza-ti eforturile si orienteaza-te catre activitatile usoare. Colegii de munca nu au acelasi spor ca tine, astfel ca s-ar putea sa fii nevoit sa lucrezi singur. Pragmatismul si harnicia de care dai dovada astazi vor fi apreciate de sefi.

Sursa: kfetele.ro
Share