Grassroots. Turneul „Cupa Solidarității”, ediția a II-a

Grassroots. Turneul „Cupa Solidarității”, ediția a II-a

Echipa de fotbal Inspectoratului de Poliție a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău a câștigat cea de a doua ediție a turneului „Cupa solidarității”. Competiția s-a desfășurat la Centrul de pregătire a echipelor Naționale din Vadul lui Vodă. La turneu au participat 15 echipe formate din angajații serviciilor de forță ale Republicii Moldova. Evenimentul face parte din programul anual de promovare a fotbalului de mase elaborat și organizat prin intermediul Federației Moldovenești de Fotbal în colaborare cu IGPF. 

Cele 15 echipe au fost împărțite în 4 grupe, câte 3-4 în fiecare. Primele 2 formații din fiecare grupă s-au calificat în sferturi. Au urmat meciurile sistemului eliminatoriu. Astfel, în finală au ajuns echipele Inspectoratului de Poliție a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău și Brigada de Poliție cu Destinație Specială „Fulger”. Campioni au devenit cei de la Inspectoratul de Poliție a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Finala: Brigada de Poliție cu Destinație Specială „Fulger” – Inspectoratul de Poliție a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău 1-4

Finala mică: Serviciul Vamal – Administrația Națională a Penitenciarelor 1-11

La ceremonia de premiere, laureații competiției au fost premiați cu diplome, medalii, cadouri și cupe. La eveniment au fost prezenți președintele FMF, Leonid Oleinicenco, secretarul general FMF, Serghei Butelschi, directorul tehnic FMF, Dănuț-Stelian Oprea, dar și ministrul afacerilor interne al RM, Adrian Efros, și șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Ruslan Gălușca.

Echipe participante:

  1. Inspectoratul General al Poliției de Frontieră
  2. Centrul Național Anticorupție
  3. Administrația Națională a Penitenciarelor
  4. Ministerul Apărării al Republicii Moldova
  5. Inspectoratul General de Carabinieri
  6. Brigada de Poliție cu Destinație Specială „Fulger”
  7. Inspectoratul de Poliție ale Direcției de Poliție a municipiului Chișinău
  8. Serviciul Vamal
  9. Agenția Europeană pentru Poliția de Frontieră și Garda de Coastă (Frontex)
  10. Procuratura Generală a Republicii Moldova
  11. Inspectoratul General al Jandarmeriei Române
  12. Congresul Autorităților Locale din Moldova
  13. Centrul de Drept al Avocaților
  14. Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR)
  15. Asociația Veteranilor și Pensionarilor Poliției de Frontieră

Amintim că echipa de fotbal a Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră a câștigat prima ediție a turneului „Cupa solidarității”, după ce au dispus de formația Ministerului Mediului cu 4-1.

Share