Futsal feminin. Moldova va găzdui mini-turneul de calificare pentru Campionatul Mondial 2025

Futsal feminin. Moldova va găzdui mini-turneul de calificare pentru Campionatul Mondial 2025

Moldova va găzdui mini-turneul din cadrul calificărilor pentru runda principală a Campionatului Mondial de Futsal Feminin 2025. Partidele vor avea loc în perioada 15 – 20 octombrie 2024, la Futsal Arena FMF din com.Ciorescu, oferind fanilor moldoveni ocazia de a susține echipa națională feminină.

Moldova a fost repartizată în Grupa 4, alături de Finlanda, Slovenia și Anglia. Programul meciurilor va fi anunțat ulterior.

Potrivit regulamentului, echipele vor juca într-un format de tip mini-turneu, fiecare întâlnind celelalte 3 echipe din grupă o singură dată. Câștigătoarea grupei va avansa în runda de elită.

În runda de elită, opt echipe, inclusiv Spania și Portugalia, vor fi împărțite în două grupe de câte patru. Cele mai bune două echipe din fiecare grupă vor obține calificarea în faza finală a Campionatului Mondial 2025.

Vă reaminitm că Naționala feminină de futsal a Moldovei a debutat pe arena internațională în 2018. În preliminariile Campionatului European 2019, echipa noastră s-a clasat pe locul 3 într-o grupă cu Belarus și Armenia, găzduită de complexul sportiv „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu.

Share