FOTO. Iată cum s-a desfășurat Turneul Internațional de box  sub patronajul lui Vlad Filat!

FOTO. Iată cum s-a desfășurat Turneul Internațional de box sub patronajul lui Vlad Filat!

Sub patronajul președintelui PLDM, Vlad Filat, s-a desfășurat recent a V-a ediție a Turneului Internațional la box „Cupa Independenței Republicii Moldova”. La competiția care a avut loc în incinta Casei de Cultura din satul Grimăncăuți, raionul Briceni, au participat boxeri din Republica Moldova, România, Ucraina, Italia, Franța, Israel.
Vlad Filat, a mulțumit familiei Caduc pentru inițiativă, dar și buna organizare, iar boxerilor le-a urat succes și „să știe că în sport există doar învingători”, anunță serviciul de presă al formațiunii.

„Mă bucur că timp de cinci ani consecutiv se desfășoară acest turneu. Eu vă asigur că voi sprijini în continuare evenimentul și sper că acesta va deveni unul de anvergură. Un lucru e cert, sportul trebuie practicat, deoarece doar cu cetățeni sănătoși vom construi o țară modernă. În Republica Moldova avem oameni talentați care ating performanțe”, a spus Vlad Filat.

Primarul din satul Grimăncăuţi, Vitalie Dvorschi, a menționat că niciun sat din Moldova nu se poate mândri cu organizarea unui asemenea concurs. De asemenea, primarul a mulțumit liderului PLDM pentru sprijinul constant acordat și Școlii Sportive de Box din sat.

La sfârșitul competiției, câștigătorii au fost premiați cu medalii, diplome, cupe, precum și premii bănești.

pldm3 pldm5 pldm2 pldm6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maria Roșca

Share