Fotbal pe plajă. Campionatul Moldovei 2024 va demara pe 7 iunie

Fotbal pe plajă. Campionatul Moldovei 2024 va demara pe 7 iunie

Campionatul Republicii Moldova la fotbal pe plajă, ediția a 17-a, va începe vineri, 7 iunie 2024, pe Beach Soccer Arena din Chișinău. La competiția din acest an participă 10 formații: BSC Nistru (campioana en-titre), FC Budești, CS Ialoveni, FC Tinerețea, CS Petrești, FC Chișinău, CS Djoker, FC Dânceni, CS Atletic și ARF Dubăsari. Site-ul fmf.md vă va oferi informații actualizate și rezultatele de la fiecare etapă în cadrul Ligii Naționale la fotbal pe plajă.

Programul meciurilor inaugurale pentru ediția 2024 a campionatului național la fotbal pe plajă:
7 iunie (Etapa 1):
18:00. FC Budești – CS Petrești

19:00. ARF Dubăsari – CS Djoker

20:00. FC Dânceni – CS Atletic

21:00. FC Tinerețea – FC Chișinău

*Primele 3 meciuri ale echipei BSC Nistru în liga națională sunt reprogramate, deoarece campioana Moldovei din sezonul trecut la fotbal pe plajă va evolua în competiția Cupa Europeană a Campionilor (analog Ligii Campionilor în fotbalul mare), ediția 2024, care se va desfășura în Nazare, Portugalia în perioada 9-16 iunie. Data și ora meciurilor reprogramte în campionat vor fi stabilite ulterior. 

Amintim că echipa BSC Nistru în Cupa Europeană a Campionilor a inclus cel mai bun rezultat în ediția 2021, ocupând locul 13. Șase victorii și două înfrângeri acesta a fost bilanțul evoluției echipei BSC Nistru Chișinău în cadrul Euro Winners Cup 2021. Atunci, formația Nistru din capitală și-a încheiat evoluția în faza meciurilor ce contau pentru locurile 9-16. Pentru mai multe informații despre această competiție accesați site-ul oficial Beach Soccer (click).

Faza grupelor din cadrul Ligii Naționale a Moldovei la fotbal pe plajă se va desfășura în perioada 7 iunie – 5 iulie, iar faza play-off se ve juca în perioada 31 iulie – 17 august.

Share