FMF susține echipa națională de fotbal pentru nevăzători

FMF susține echipa națională de fotbal pentru nevăzători

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) continuă să sprijine sportul pentru toți, oferind suport financiar și logistic echipei naționale de fotbal B1, formată din sportivi nevăzători, în vederea participării la Turneul Internațional de Fotbal pentru Nevăzători (B1, 5×5), care va avea loc la Praga, Cehia, între 27 și 29 septembrie 2024.

Participarea la turneul internațional menționat va contribui la pregătirea și testarea echipei Republicii Moldova pentru turneul de calificare la Campionatul European de Fotbal pentru Nevăzători, care va avea loc în 2025.

FMF a oferit Federației Sportivilor Nevăzători din Republica Moldova mingi cu clopoțel, necesare pentru pregătirea echipei, și bilete avia tur-retur pentru deplasarea la competiția internațională din Praga.

La evenimentul de înmânare a donației, care a avut loc la sediul central al FMF, au fost prezenți Dănuț-Stelian Oprea, director tehnic al FMF, și Cristina Braga, manager Grassroots, subliniind astfel angajamentul federației pentru susținerea sportului pentru toate categoriile de sportivi.

Președintele Federației Sportivilor Nevăzători din Republica Moldova, Gheorghe Staver, și secretarul instituției, Ștefan Oprea, și-au exprimat recunoștința față de sprijinul oferit de FMF.

Federația Moldovenească de Fotbal își reafirmă dedicarea față de promovarea incluziunii și accesului egal la sport și performanță pentru toți sportivii.

Share