FMF a semnat un acord de colaborare cu Departamentului Instituțiilor Penitenciare. Iată ce presupune

FMF a semnat un acord de colaborare cu Departamentului Instituțiilor Penitenciare. Iată ce presupune

Directorul interimar al Departamentului Instituțiilor Penitenciare, Aureliu Suhan, s-a întâlnit cu Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Pavel Cebanu. Întâlnirea a avut loc la sediul FMF, la care a mai participat vicepreședintele FMF și șefi de direcții din cadrul DIP.

Scopul evenimentului este semnarea Acordului de colaborare între DIP și FMF, privind organizarea și desfășurarea Campionatului european de fotbal între angajații sistemelor penitenciare, EURO4PRISON 2018.

Directorul interimar a mulțumit Președintelui federației pentru implicarea activă la promovarea fotbalului în sistemul penitenciar, dar și pentru suportul considerabil oferit la organizarea Campionatului european. „Datorită efortului dumneavoastră, sistemul penitenciar este parte a întregii comunităţi fotbalistice”.

În cadrul acestui evenimet, Președintele FMF, a ținut să menționeze că: „Federația, dintotdeauna a susținut promovarea, dezvoltarea și popularizarea fotbalului și apreciază înalt deschiderea DIP spre colaborare în acest sens.”

Campionatului european de fotbal între angajații sistemelor penitenciare își are începuturile din anul 1991, debutând în Marea Britanie. În acest an, în perioada 18-22 iunie, gazdă a Campionatului va fi Republica Moldova și va avea loc la baza de pregătire a FMF din or. Vadul lui Vodă.

Mihaela Rotari

Share