Federația Moldovenească de Fotbal a împlinit 34 de ani!

Federația Moldovenească de Fotbal a împlinit 34 de ani!

Federația Moldovenească de Fotbal a ajuns la 34 de ani.

Această aniversare e un prilej frumos pentru a mulțumi. Mai întâi de toate mulțumim predecesorilor noștri. Le mulțumim pentru că în timpurile deloc simple, au reușit să păstreze spiritul unității în cadrul familiei mare de pasionați ai fotbalului din Republica Moldova. Le mulțumim pentru că totdeauna au găsit energie să facă un pas înainte și au avut înțelepciunea să selecteze corect prioritățile. Le mulțumim pentru moștenirea frumoasă lăsată, care ne obligă să determinăm în continuare progresul școlii moldovenești de fotbal și unitatea în familia fotbalului moldovenesc.

Mulțumim colegilor din cadrul Asociațiilor raionale de fotbal pentru implicare și pentru insistența de a promova cultura fotbalului în toate localitățile țării. Tot aici mulțumim primarilor implicați în proiectele FMF; mulțumim directorilor instituțiilor de învățământ partenere; mulțumim pedagogilor care au urmat cursurile de antrenori și educă fotbalul construind clase și echipe de fotbal. Mulțumim managerilor și finanțatorilor cluburilor de fotbal din toată țara. Mulțumim selecționerilor și jucătorilor, care constant cu mare demnitate reprezintă Republica Moldova în cadrul competițiilor internaționale. Mulțumim părinților și apropiaților pentru susținerea oferită fotbaliștilor noștri. Mulțumim suporterilor, pentru că sunt alături de echipele noastre și permanent alimentează încrederea jucătorilor noștri în talentele lor.

Fotbalul nu e doar despre jucătorii din teren. Fotbalul e o echipă mult mai mare, formată din oameni uniți de pasiunea față de fotbal și de cultura fotbalistică.

La vârsta de 34 de ani FMF administrează zeci de proiecte și elaborează proiecte noi. Suntem parte a unei familii frumoase și numeroase – familie unită de pasiunea față de fotbal și dragostea față de Republica Moldova. Mulțumim tuturor pasionaților de fotbal pentru implicare și suport în dezvoltarea fotbalului moldovenesc, și îndemnăm toată lumea să cunoască fotbalul.

La mulți ani fotbalului moldovenesc!

Share