Faci nunta în septembrie? Află cum va fi căsnicia ta

Faci nunta în septembrie? Află cum va fi căsnicia ta

„Acum uniţi-vă mâinile şi prin mâinile voastre inimile” – spunea într-un citat celebru William Shakespeare…şi voi tocmai asta sunteţi hotărâţi să faceţi…. Dar ce luna este cea care va va aduce cea mai mare fericire în căsătorie şi de ce luna mai este des ocolită pentru întemeierea căsătoriei?

IANUARIE – marchează începutul de an şi totodată o luna de bun augur pentru căsătorie, sunt considerate că fiind cele mai norocoase zile primele 10 zile din an.

FEBRUARIE – în aceast luna se spune că păsările îşi întâlnesc perechea, aşadar o nuntă în luna februarie va marca o poveste de dragoste fără sfârşit.De evitat încheierea căsătoriei în primele 5 zile ale lunii.

MARTIE – poveste de dragoste cu urcuşuri şi coborâşuri se spune că ar fi căsătoria de martie, dacă folosim alte surse se pare că intervalul 5-14 este plin de noroc.

APRILIE – luna bucuriei, în această luna căsătoria aduce împreună doi miri plini de bucurie.

MAI – ştim cu toţii că mulţi fug de nunţile în luna mai, din popor se spune că această luna este potrivnică căsătoriei, nunţile în această luna nu sunt de bun augur…personal am vrut să mă căsătoresc în luna mai, deci nu cred în superstiţii, şi consider că ziua, luna sau anul nunţii sunt lucruri adiacente dragostei şi înţelegerii dintre 2 oameni care se iubesc şi se respectă.

IUNIE – numele lunii iunie vine de la zeiţă greacă Junona, patroana căsătoriei, de aici şi ideea că această luna este cea mai dorită pentru întemeierea căsătoriei.Mirii lunii iunie, au în viitor planificate multe călătorii.

IULIE – luna celor harnici, atât de harnici încât vor muncii din greu să obţină ceea ce îşi doresc, aşa spun superstiile despre cei căsătoriţi în luna iulie.

AUGUST – o luna favorabilă căsătoriei, mai ales spre sfârşitul lunii.

SEPTEMBRIE – bogăţie din plin, armonie şi bună dispoziţie, culori calde şi multă melancolie, luna ideală în care să va fixaţi căsătoria.

OCTOMBRIE – pentru Cununii Civile, ultima parte a lunii aduce noroc, în schimb pentru nunţi prima parte a lunii pare a fii oglinda lui septembrie.

NOIEMBRIE – dacă prinzi prima ninsoare a lunii noiembrie, bogăţia se aşterne în drumul tău.

DECEMBRIE – să spui DA cu toată inima!

Sursa: realitatea.net

 

Share