Echipa Sheriff va juca astăzi un meci decisiv cu FC Fastov Zlin

Echipa Sheriff va juca astăzi un meci decisiv cu FC Fastov Zlin

Echipa Sheriff Tiraspol va juca astăzi, pe teren propriu, cu începere de la ora 22.05, un meci decisiv, a declarat la conferința de presă din ajunul partidei antrenorul gazdelor, Roberto Bordin, relatează moldpres.md.

”Este un meci important, decisiv pentru configurația clasamentului grupei, care va fi diferit de cel disputat în tur, în Cehia. Punem în prezent la punct ultimele detalii referitoare la partida-retur. O abordăm cu maximă responsabilitate. Ne dorim un rezultat bun. Cu atât mai mult cu cât jucăm pe teren propriu”, a spus tehnicianul.

Antrenorul echipei-oaspete, Bogumil Panik a subliniat că FC Fastov Zlin nu este favorită în acest meci. ”Nimeni nu așteaptă de la noi fapte eroice, dar ne pregătim foarte serios de această partidă. Faptul că nu suntem favoriți are și plusuri. Vreau să remarc și că situații critice, fără soluții salvatoare nu există. Noi ne vom apăra până la fluierul final șansele pe care le avem”, a spus el.

Clasamentul grupei este condus de FC Copenhagen (Danemarca), care va juca astăzi cu Lokomotiv Moscova. Ea totalizează 6 puncte. Sheriff a adunat de asemenea 6 puncte și ocupă poziția a doua. Lokomotiv are la activ 5 puncte, iar FC Fastov Zlin – 2 puncte.

Mihaela Rotari

Share