Două echipe de fotbal amendate, iar 2 jucători și un antrenor – suspendați. Totaluri de la FMF

Două echipe de fotbal amendate, iar 2 jucători și un antrenor – suspendați. Totaluri de la FMF

În cadrul ședinței comitetului Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), s-au examinat mai multe încălcări din timpul meciurilor, în urma cărora au fost aplicate sancțiuni, informează OFICIAL.

În acest fel, FC Sheriff a fost amendată în mărime de 1 000 lei pentru pătrunderea în teren, în minutul 51 al meciului  Sheriff – Zimbru, a unui spectator (copil), care s-a apropiat de echipa Sheriff, care celebra marcarea golului.

Prin urmare, antrenorul principal al CSF Speranța, Cristian Efros a fost suspendat pentru o etapă de campionat, cât și sancționat sub formă de amendă în mărime de 5 000 mii lei. Potrivit FMF, acestea au fost aplicate în urma comportamentului indecent în timpul meciului CSF Speranța – FC Sfîntul Gheorghe.

În același timp, pentru 5 cartonașe galbene FC Sfîntul Gheorghe a fost amendat cu 1 000 mie lei.

Totodată, jucătorul de la Sfîntul Gheorghe, Garegin Kirakosyan, pentru cuvinte înjurătoare adresate arbitrului la meciul cu CSF Speranța, a fost suspendat pentru doup etape de campionat, dar și sancționat cu 1 000 lei.

Un alt jucător care a fost suspendat și amendat este Vladislav Boico de la FC Sheriff. Acesta a fost eliminat de pe teren pentru acumularea a două cartonașe galbene în timpul meciului cu Zimbru. În acest fel, FMF a decis de a-l suspenda pentru o etapă și de a-i aplica o amendă în valoare de 400 lei.

Mihaela Rotari 

Share