Cum era să moară Iohannis din cauza unei fântâni

Cum era să moară Iohannis din cauza unei fântâni

Klaus Iohannis şi-a petrecut o parte din copilărie în casa bunicilor materni, din comuna Bradu, la 20 de kilometri de Sibiu. Casa în care a crescut mama actualului preşedinte a fost contruită în anul 1754. Iohannis era chiar să moară aici, pe vremea când era primar al Sibiului.

Bunicul lui Klaus Iohannis, Gyor, a murit în 1988, iar imediat după Revoluţie, când părinţii lui Iohannis au plecat în Germania, au luat-o cu ei şi pe bunica preşedintelui, luând şi decizia să vândă întreagă proprietate din Bradu. Casa se află în prezent în proprietatea unei alte familii, dar Iohannis mai vizitează din când în când locul în care a crescut.

În una dintre aceste descinderi în casă din Bradu, când Iohannis era deja primar al Sibiului, actualul preşedinte a fost la un pas moarte. Încercând să scoată apă din puţ, a fost lovit peste cap de mânerul de la fântână. „Ne-am speriat toţi, am crezut că nu se mai ridică de jos. A zăcut câteva minute leşinat. Am vrut să chemăm salvarea, însă când să formăm numărul a deschis ochii şi s-a ridicat de jos. Nu credeam că e atât de puternic şi de rezistent. Dacă era altul, putea să fie mort”, a povestit întâmplarea un vecin din Bradu, potrivit wowbiz.ro.

content-image

content-image

content-image

content-image

 

Share