Companiile „Justar” şi „Legion” – parteneri ai Galei Mayor’s Cup, ediţia a IV-a

Companiile „Justar” şi „Legion” – parteneri ai Galei Mayor’s Cup, ediţia a IV-a

Cunoscutele companii de securitate „Justar” şi „Legion”, sunt unicele companii din domeniu, care figurează în calitate de parteneri ai Galei Mayor’s Cup, ediţia a IV-a. Gala se va desfăşura în zilele de 28 și 29 iunie şi va cuprinde mai multe lupte (la masculin şi feminin, dar și la copii), inclusiv lupta pentru titlul de campion la categoria de 58 kg.

Ivan Suhodol, administrator al companiei „Justar”, ne-a declarat că promovarea modului sănătos de viaţă şi a sportului tot timpul a fost o prioritate pentru „Justar”.

„Punem un accent deosebit pe sport, mai ales pe antrenarea tinerilor în activităţi sportive, inclusiv dat fiind specificul activităţii companiei noastre. Ne implicăm ori de câte ori avem posibilitatea pentru că nimeni nu ştie mai bine decât noi cât de mult înseamnă sportul şi modul sănătos de viaţă într-o societate modernă”, a declarat Ivan Suhodol.

La rândul său, Adrian Toderiţa, administrator al companiei „Legion Service”, a spus că astfel de gale ca Mayor’s Cup motivează tinerii să practice sportul, dar, totodată, contribuie şi la popularizarea sportului în societate.

„Cu cât mai sănătoasă şi mai axată pe sport va fi societatea în care trăim, cu atât mai multe şanse vom avea să ne dezvoltăm normal. Ne străduim să nu ratăm oportunităţile de a oferi suport evenimentelor sportive, sportivilor, sportului în general şi apreciem mult faptul că organizatorii Galei ne-au invitat să fim parteneri ai unui eveniment atât de important”, a declarat Adrian Toderiţa.

 

Share