Chelsea – Barcelona, cel mai important meci al săptămânii

Chelsea – Barcelona, cel mai important meci al săptămânii

Chelsea – FC Barcelona este cel mai aşteptat meci din această săptămână a „optimilor” Champions League, care va avea loc în această seară.

Ambele echipe au câştigat în campionat, în ultima etapă, iar jucătorii au moral bun.

Londonezii s-au impus la scor în partida cu West Bromwich, de pe teren propriu, 3-0, grație golurilor reușite de Hazard (dublă) și Moses. Între timp, Chelsea a mai jucat și în Cupă, unde a câștigat cu 4-0, după golurile lui Willian (dublă), Pedro și Giroud. De partea cealaltă, Barcelona s-a impus cu 2-0 la Eibar şi a mărit la șapte puncte distanţa faţă de Atletico şi la 17 faţă de Real Madrid.

De altfel, Barcelona înregistrează cele mai bune cifre din ultimele şapte sezoane. Catalanii au egalat un record stabilit de Guardiola, după ce trupa lui Ernesto Valverde a prelungit la 31 seria partidelor fără înfrângere în campionat.

Chelsea și Barcelona s-au mai întâlnit până acum de 12 ori în Champions League, londonezii trecându-și în cont patru victorii, iar catalanii doar trei. Ultima oară când s-au întlnit a fost în semifinala din 2012, când trupa de pe ”Stamford Bridge” a avut câștig de cauză (3-2 la general).

sursa: digisport.ro

Mihaela Rotari

Share