Cele trei lucruri pe care să nu le faci niciodată într-un aeroport

Cele trei lucruri pe care să nu le faci niciodată într-un aeroport

Aeroportul este gazda unor sentimente care mai de care mai variate – de la oameni de afaceri grăbiți și nervoși de anunțul că avionul lor va pleca mai târziu decât trebuia, la călători veseli că pleacă în vacanță și călători emoționați că-și vor revedea, în sfârșit, familia și prietenii dragi. Indiferent în ce categorie te situezi, evită să faci aceste trei lucruri, scrie realitatea.net.

Nu dormi

Dacă ațipești ”doar cinci minute” poți adormi de-a binelea și poți pierde zborul. De asemenea, poți rămâne fără portofel, geantă și alte bunuri și ultimul lucru pe care vrei să-l faci când pleci în vacanță este să umbli pe la Poliție pentru a ți le recupera.

Nu te îmbăta

Pe lângă necesitatea de a-ți păstra mintea limpede pentru a face față modificărilor de ultimă oră, vei fi privit lung de toți ceilalți pasageri și vei intra în atenția stewardeselor care te vor considera un potențial pericol pentru călători.

Nu-ți pierde calmul

Nu te așeza în fața porții de îmbarcare cu o oră înainte ca acestea să se deschidă, plimbându-te nerăbdător. Îi vei deranja pe angajații aeroportului.

Mihaela Rotari

Share