Ce te stresează de sărbători, în funcție de zodie

Ce te stresează de sărbători, în funcție de zodie

Sărbătorile vin cu daruri, bucurii, brad împodobit şi mâncare bună, dar aduc şi mult stres, nervi, nopţi nedormite şi familii cu tot felul de ciudăţenii. Vezi ce te stresează de sărbători, în funcţie de zodie.

Berbec

Berbecii sunt încăpăţânaţi şi perfecţionişti, iar când vine vorba de brad, sunt cei mai mari iubitori de globuri. Pentru că nu au răbdare deloc să se tocmească, berbecii se stresează cel mai tare când sunt fraieriţi de vânzătorii de brazi de la piaţă.

Taur

Taurii sunt familişti şi cel mai bun lucru pentur ei de Crăciun sunt darurile şi buna dispoziţie. Dacă vrei să-i strici sărbătorile unui nativ din taur, ai grijă ca toată lumea să fie nervoasă, mâncarea să nu fie gata la ora mesei de Crăciun şi banii să nu ajungă de cadouri.

Gemeni

Nativii din gemeni iubesc petrecerile de sărbători, cu multă lume şi oameni noi, gata să-i cunoască şi asculte. Pentru că ţin foarte mult la o petrecere de Revelion stilată şi organizată din timp (de alţii), gemenii se stresează foarte tare dacă nu au planuri de Anul Nou şi le e frică că vor rămâne singuri.

Rac

Racii sunt prea zgârciţi ca să se bucure de sărbători fără să se îngrijoreze de costuri. Masa de Crăciun e scumpă, aşa că se bazează pe rude, dar de revelion trebuie să scoată de undeva bani pentur cina festivă şi ţinută.

Leu

Leii vor multă atenţie şi să fie priviţi cu multă admiraţie. Dacă vrei să le strici sărbătorile, râzi de talentele lor de organizatori de petreceri sau de felul în care au pregătit masa de Crăciun.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte stresate de sărbători din cauza neamurilor care le vin mereu pe cap. Cum sunt firi mai retrase şi econoame, fecioarele nu vor nici petreceri fastuoase pe banii lor, nici mulţi invitaţi la masă.

Balanţă

 Balanţele iubesc Crăciunul, cu zăpadă, brazi împodobiţi şi muulte cadouri. Singura metodă să stresezi un nativ din balanţă de Sărbători este să-l pui să se gândească la bani, sau să-i aduci aminte că nu are destui pentru a cumpăra tot ce visa.

Scorpion

Scorpionii văd o mare parte din sărbătorile de iarnă ca un calvar: multă muncă, treabă prin casă, termene limită la locul de muncă, pentur că lumea intră în concediu. Practic, tot ce înseamnă zile libere şi modificări în rutina de zi cu zi îi stresează la maxim.

Săgetător

Săgetătorii iubesc iarna şi sărbătorile dintr-un singur motiv: pot să meargă la munte să se dea cu schiurile, placa, sania, etc. Dacă vrei să nenoroceşti un săgetător de sărbători, nu-l lăsa să-şi ia concediu, sau trimite-l într-un loc unde nu ninge şi unde e frig şi ploaie.

Capricorn

Capricornii sunt destul de ursuzi şi sărbătorile sunt pentru majoritatea nativilor un stres, o cheltuială şi o oboseală nenecesară. Dacă vrei să-l stresezi mai mult decât trebuie pe un capricorn, pune-l să organizeze el petrecerea de Revelion cu multă lume, să găsească cazare pentru 20 de prieteni şi să facă de mâncare pentru toate rudele de Crăciun, în timp ce cumpără cadouri pentru copiii verişorilor.

Vărsător

Vărsătorii abia aşteaptă sărbătorile, cu multe zile libere, în care pot sta pe Internet, în care se pot uita la „Singur acasă” şi în care pot mânca câte dulciuri vor, ca nişt ecopii mici. Singurul motiv pentru care un vărsător poate fi stresat de sărbători este dacă se îmbolnăveşte grav, dacă nu ninge deloc, sau dacă nu vine Moşul.

Peşti

Nativii din peşti visează la sărbători ca în colinde, cu foc în şemineu, vin fiert aromat, familie perfectă care se iubeşte şi respectă şi oameni de zăpadă care să-l întâmpine pe Moş Crăciun. Toată reveria se termină când primesc tura din Ajun la muncă, nu le ajung banii de un porc întreg şi trebuie să aleagă între părinţi şi socri, ştiind că ceilalţi se vor supăra.

unica.ro

Share