Ce sa bei înainte de culcare ca să arzi calorii toată noaptea

Ce sa bei înainte de culcare ca să arzi calorii toată noaptea

Cum ar fi sa bei ceva inainte de a te culca, sa te bagi in pat, iar a doua zi sa te trezesti mai slaba? Ar fi cel mai bun lucru care ti s-ar putea intâmpla, nu-i asa? Ei bine, nu este o poveste de adormit copiii, ci un fapt real, demonstrat stiintific. Cercetatorii au aratat ca poti sa arzi calorii toata noaptea daca bei inainte de culcare o anumita bautura, potrivit sfatulparintilor.ro.

Nu, nu este vorba de un amestec dubios, ale carui ingrediente nu le cunosti, ci de o bautura extrem de populara, 100% naturala. Ca sa iti mai dam câteva indicii, iti putem spune doar faptul ca ne referim la o bautura alcoolica, care poate fi bauta rece, dar si fiarta.

Un studiu efectuat de Universitatea de Stat din Washington în iulie 2015 a arătat că vinul te poate ajuta să slăbești, conform news.wsu.edu. Cum este posibil acest lucru? Ei bine, un compus care se află în vin, mai exact resveratrolul, cunoscut și ca o sursă naturală a longevității, contribuie la transformarea „grăsimii albe” în „grăsime brună”, care este mai ușor de dat jos.

De asemenea, un alt studiu efectuat în 2012 a ajuns la concluzia că vinul băut seara îți taie pofta de mâncare. Astfel, nu mai ești tentată să consumi mâncare sau alte gustărele, ceea ce te ajută să îți păstrezi greutatea optimă și chiar să slăbești mai ușor. Totuși, trebuie să știi că acest studiu a fost efectuat pe albine, nu pe oameni.

Mihaela Rotari

Share