Ce crezi că vezi în această imagine? Povestea şocantă din spatele acestei fotografii

Ce crezi că vezi în această imagine? Povestea şocantă din spatele acestei fotografii

Imaginea alaturata a ajuns virala pe retelele de socializare si a socat milioane de oameni din intreaga lume.Kate, o femeie din marea Britanie, a fost in culmea fericirii in momentul in care doctorii au anuntat-o ca urmeaza sa fie mama de gemeni. Totul a fost bine, pana cand specialistii au descoperit un lucru socant: bebelusii erau gemeni identici monoamniotici, ceea ce inseamna ca aveau acelasi sac amniotic si aceeasi placenta.

Din cauza acestui lucru, cordoanele lor ombilicale erau extrem de incurcate, iar sansele de supravietuire nu depaseau 30%. De la saptamana 28 pana la saptamana 32, cand urma sa i se faca cezariana, Kate s-a temut ca va pierde sarcina si nu a vrut sa ia in calcul ceea ce ii spuneau medicii, care o avertizau ca sansele ca sa nasca bebelusii morti erau extrem de mari.

In cele din urma totul s-a terminat cu bine, iar Kate a adus pe lume 2 fetite sanatoase care, ulterior, s-au dezvoltat normal. La nastere doctorii au avut un soc cand le-au vazut cordoanele ombilicale – acestea erau innodate la propriu – si spun ca este o minune ca micutele au supravietuit.

Acum Harper si Cleo au varsta de 8 ani si sunt de nedespartit.

gemene

Sursa: kanald.ro

Share